Selecteer een pagina

Over ons

Het Interieurplan is een geregistreerd handelsmerk van bedenker Frans Blummel

Een Interieurontwerp Voor Een Breed Publiek

‘Het Interieurplan’ is een manier om een interieurontwerper voor een breder publiek toegankelijk te maken.

Frans Blummel zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft al ongeveer 4000 interieurs op zijn naam staan. Met zijn brede vakkennis en ervaring kan hij ook voor u een passend interieur ontwerpen.

Voor een afspraak of meer informatie kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan snel het contactformulier in op onze contactpagina. Of stuur ons een berichtje via info@hetinterieurplan.nl

Frans Blummel

Ongeveer 30 jaar geleden ben ik na mijn opleiding interieurvormgeving voor mezelf begonnen met een winkel en meubelmakerij. Maar na verloop van tijd kon ik hier mijn ei niet meer kwijt. Je kon namelijk niet objectief en onafhankelijk je klanten adviseren. Als verkoper van meubels preek je toch altijd voor je eigen toko.

Ik heb toen de winkel en werkplaats van de hand gedaan en ben het vak gaan uitoefenen waar ik voor geleerd had. Wel heb ik nog iedere dag voordeel van mijn uitgebreide praktijkkennis en ervaringen uit het verleden.

Wat mij opviel was de hoge drempel tot binnenhuisarchitectuur. Het was in die tijd echt iets voor de ‘happy few’. Door middel van ‘Het interieurplan‘ heb ik dit echter een stuk toegankelijker gemaakt. Een voor iedereen betaalbaar en compleet plan.

Ik hoop u met deze website zo goed mogelijk te informeren. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Ik wil dat er contact met mij opgenomen wordt

Pin It on Pinterest

Share This